Oj, jag känner inte igen mig. Finns det en guide?

Här finns en informationssida där vi går igenom de viktigaste funktionerna: http://www.kokaihop.se/help-me

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

2 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Elisabeth Lindman

Funkar inte längre med ios9. När kommer ni uppdatera?

• 0
    Avatar
    Kokaihop

Hej Elisabeth, Tyvärr har vi just nu ett problem med appen Kokaihop. Det har inte med IOS9 att göra utan med kopplingen till kokaihop.se Vi jobbar intensivt för att lösa detta. Ingen uppdatering kommer att behövas men tyvärr kan vi inte säga om det tar en dag eller en vecka att lösa problemet.