Jag vill ha färre mail av er, hur gör jag?

Logga in på ditt Kokaihopkonto (på www.kokaihop.se - även app-användare måste ändra sina inställningar här) och gå till inställningar. Under Avancerade inställningar kan du välja vilken typ av utskick du vill ha från oss. Dagens recept, nyhetsbrev och partnererbjudanden. Om du har svårt att göra detta skicka ett mail till support@kokaihop.se och ange den e-postadress du har registrerad hos oss. Tyvärr kan vi inte se din epostadress om du bara kommenterar denna post.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

3 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Lennart Andersson

Tjena,har haft mycke nytta av era recept,men har nu kommit till en punkt då jag känner att jag vill avsluta min prenumeration hos er,och således inte vi ta emot några fler nyhetsrapporter,kanske kommer tillbaks i framtiden vi får se,ha det/Lennart.

• 0
    Avatar
    Britt Johansson

Blir så trött av alla era mail fy farao !! Ska det vara så förbannat svårt att meddela er att man inte vill ha dem längre😖 Kommer jag ur detta så ALDRIG MER !!

• 0
    Avatar
    Kenneth Kristiansson

Det går inte att läsa recepten på grund av att reklam låser bilden.
    Har Samsung S6 edge.
    Hur tar man bort reklamen?