Jag har glömt mitt lösenord, hur gör jag?

Gå till webbplatsen www.kokaihop.se (om du använder appen Kokaihop måste du alltså gå in i en webbläsare, tex safari eller chrome). Gå till Logga in, i pop-upen finns en länk "Glömt lösenord". Klicka på den och fyll i den epostadress du använder på Kokaihop. Du får då en länk till att återställa lösenordet. Ditt lösenord måsta innehålla minst en siffra.

Mailen med länken hamnar ibland i skräppostmappen så har du inte fått ett mail inom några minuter kan du kolla även i den mappen. Har du en telia.se adress behöver du kontakta oss för manuell hjälp.

Fungerar inte detta är du självklart välkommen att kontakta supporten.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

1 Kommentarer

Avatar
    Michaela Alpsoy

Hittar ingen länk med glömt lösenord