Jag har skapat ett konto men kan inte logga in, hur gör jag?

När du skapar ett konto hos Kokaihop får du ett e-postmeddelande med en länk för att bekräfta ditt konto. Du måste klicka på den länken för att aktivera kontot. Ibland fastnar mailen i skräppostfiltret så har du inte fått ett mail inom några minuter rekommenderar vi att du tittar även i den mappen.

Har du inte fått något mail skall du givetvis kontakta supporten så kan de aktivera ditt konto manuellt.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

0 Kommentarer